• "Talon si ITP Bulgaria"
 • "Asigurare Civila si Carte Verde Bulgaria"

Inmatriculari Bulgaria

Informatii suplimentare. Oferim inmatriculari pe firma bulgara cu actionariat romanesc cu procura / comodat titular (chiar si “pe numele dvs”) cu toate taxele incluse (RAR, Impozit – optional, RCA – carte verde) pentru persoanele informate si care vor sa circule in perfecta legalitate. Mai sus am numit “inmatriculare simpla” inmatricularea pe care o ofera 99 din dealerii de pe piata, adica fara inscriere la fisc (chiar daca dealerii declara contrariul). Asa zisa “inmatriculare direct pe numele dvs.” este de fapt o pacaleala, creindu-va mai multe neplaceri si inconveniente, decat avantaje! In fapt, sunteti trecut in acte ca si utilizator, creindu-se o confuzie intentionat. La acest tip de inmatriculare nu conteaza atat de mult caracteristicile masinii, diferenta de pret facand-o doar asigurarea. Real, doar la inmatricularea cu rezidenta masina este pe numele dvs.

De exemplu pentru un VW Pasat sau un Audi A4, masini sub 120 kw, sunt impozite de 40 euro, respectiv 90 euro, dar pentru un Hummer de 4 ani, cu motor de 165kW impozitul anual este 295 euro. O astfel de masina poate fi inmatriculata la ofertele de pe piata cu mentiunea “orice masina” si la pretul derizoriu de 350 de euro. Chiar si la pretul de 400-500 euro se poate vedea ca nu are cum sa fie inscrisa masina la fiscul bulgar.

In loc de concluzii, cine are o oferta fixa de pret la inmatriculare, ofera serviciul fara a include sau calcula impozitul datorat statului bulgar, si daca nu se percepe in avans de la client inseamna ca efectiv nu se plateste.

Pentru informatii, programari si simulari de pret va rugam sa ne contactati la:

TELEFON: 0763 024 024

OFFICE: Bd. Mircea Voda 34, sector 3, Bucuresti

Acte necesare pentru inmatriculare:

 

 • cartea de identitate a proprietarului
 • cartea de identitate si talonul de circulatie a autovehiculului in original. Nu se accepta in Bulgaria, dar nici in Romania inmatriculare definitiva cu copii, chiar si legalizate, ale acestor acte.
 • dovada proprietatii ( contracte de vanzare cumparare, facturi, etc), de la proprietarul trecut in talonul masinii pana la cel care solicita serviciile noastre (in cazul in care nu este una si aceeasi persoana).

 

Acte pe care le primiti dupa inmatriculare:

 

 • carte identitate a masinii in original (datele masinii sunt trecute in limbile bulgara, engleza si franceza)
 • talonul masinii in original (datele masinii sunt trecute in limbile bulgara, engleza si franceza)
 • dovada ITP-ului initial (RAR-ul bulgaresc) al masinii
 • talon asigurare + carte verde valabila pe teritoriul UE
 • contract de vanzare -cumparare datat sau nedatat in functie de forma de inmatriculare cu sau fara inscrierea la fisc, completate in limba romana. Pentru a ramane in contabilitatea firmei, contractul nu se dateaza, el fiind ca si o promisiune de vanzare (contract in alb) ca si garnantie.
 • contract de comodat si delegatie pentru inscrierea pe firma cu inscrierea la fisc -completate in limba romana
 • act de vanzare cumparare si procura semnate la notariat pentru auto inscrise pe persoan fizica bulgara

 

Durata si proceduri pentru inmatricularea pe firma:

 

Procedura de Inscriere efectiva de la sediul politiei bulgare dureaza intre 4 si 8 ore. In perioada sarbatorilor poate dura si 3 zile asteptarea la rand. TOT procesul incepand de la pregatirea actelor pana la inmatricularea propriuzisa dureaza, de la caz la caz, in functie de acte si masina, intre 17 ore si 3 saptamani. Cea mai lunga perioada se regaseste in procedura de inscriere a unei masini importate din afara UE, pentru care este necasara efectuarea vamii, a omologarii UE cu transportul acesteia si la Sofia.